Samenwerken

Marketingbrein is een strategisch, conceptueel en generalistisch bureau. Voor specialistische vraagstukken werkt marketingbrein daarom samen met een netwerk van specialisten. Marketingbrein kan in verschillende vormen ondersteunen bij het versterken van uw marktpositie: interim, adviesopdracht of als sparringpartner.

We zijn ervan overtuigd dat plezier in het werk en aansprekende resultaten hand in hand gaan. Door een open en gelijkwaardige samenwerking, in combinatie met een gedreven instelling, kunnen we samen iedere uitdaging aan.

We werken op een wijze die voor alle betrokken prettig en helder is. We beschouwen het als vanzelfsprekend om samen te werken in een open en gelijkwaardige relatie. In een proces waarbij we vrijheid en verantwoordelijkheid koppelen aan een strakke sturing op het proces. Marketingbrein bewaakt het traject en koerst op resultaat. We gaan met een positieve instelling voor de inhoud en doen dat aan de hand van onze ervaring, gedrevenheid en enthousiasme.

Voor opdrachten hanteert Marketingbrein de Algemene Voorwaarden Marketingbrein. Heeft u hier vragen over dan kunt u altijd contact met mij opnemen.